Pooboljšanje vidljivosti hotela

Distribucijom hotela na travel web stranice i GDS sustave, naša usluga ne prestaje! Svojim klijentima želimo omogučiti da povećaju svoju vidljivost i konkurentnost u odnosu na druge samo s jednim ciljem - kako bi primili što više rezervacija! Stoga smo za Vas uz vlastite konzultantske usluge, kao nadogradnju na distribuciju sklopili i čvrsta partnerstva s onima koji to već dugo godina najbolje rade!

Booking IT svojim klijentima nudi najjače svijetske post-distribucijske usluge koje će povećati prepoznatljivost hotela unutar distribucijske mreže i generirati još više prometa!
 

Utell by Pegasus
Temeljem direktnog ugovora s Pegasusom u mogućnosti smo Vam pružiti i ovu vrhunsku uslugu.

Riječ je o vodećem marketinškom programu Pegasusa čiju je važnost prepoznalo preko 4000 hotela u 140 država svijeta.

Osnova Utella su preferirana partnerstva s velikim globalnim konzorcijima i touroperaterima, koji imaju obvezu prvo bookirati hotele iz Utell kolekcije. Do sada su tu prisutna 32 najveca svijetksa imena iz travel industrije, a Pegasus godišnje ulaze 6.000.000 USD u održavanje preferiranih partnerstva s njima.

Utell povećava prepoznatljivost hotela svugdje u elektorničkoj distribucijskoj mreži, kao i među putničkim agentima koji se koriste drugim načinima rezerviranja.

Utell je usluga dizajnirana za neovisne hotele koji se žele individualno promovirati! Hotel nije obvezan raditi nikakve izmjene na svom brandu, kao ni isticati bilo kakve oznake pripadnosti Utell programima.
 

Za razliku od klasičnih distribucijskih usluga koje hotelski smještaj isporučuju u sustave odakle ga je moguće rezervirati, Utell je usluga koja generira zahtijeve! Sama prisutnost u distribucijskoj mreži ne daje garancije da će hotel biti bookiran, dok Utell višestruko povećava te izglede.


Utell svojim korisnicima pruža oglašavanje u klasičnim medijima (brošure, novine, TV), dostupnost u preko 50 call centara smještenih diljem svijeta, te prisutnost u posebno pripremljenim Internet direktorijima. Na ovaj način hotel ulazi u brand koji je prepoznatljiv u očima putničkih agenata te značajno poboljšava svoju prepoznatljivost na GDS i IDS sustavima. Više informacija možete saznati na www.utell.com
 

 

ICEPortal - partner u distribuciji bogatih multimedijalnih sadržaja
Želite poboljšati svoju vidljivost na travel portalima? Želite primati više rezervacija na svim mjestima gdje se Vaš hotel nalazi? ICEPortal je usluga za Vas! Povečajte svoj "look-to-book" omjer primjenom ove vrhunske usluge distribucije multimedijalnih sadržaja. Obogatite svoju prezentaciju svugdje na Internetu s virtualnim turama u 360 stupnjeva ili drugim bogatim sadržajima. Dajte razlog posjetitelju stranica da izabere baš Vas! Dajte razlog više gostima da Vas bookiraju!

 

BookingIT u partnerstvu s ICEPortalom može pomoći Vašem hotelu da poboljša svoj rejting i konkurentnost na Internetu, koristeći jednostavnu i nepobitnu činjenicu - "Pokretne slike prodaju putovanje!".

 

Brojni dostribucijski partneri kao što su Pegasus, Exepdia, Orbitz, Travelocitiy, American Express, Yahoo Travel, Priceline.com, Hotel.com, Lastminute.com i tisuće drugih garantiraju da će Vaši bogati sadržaji doprijeti do svakog gosta na internetu!

 

Prikaz ICEPortal distribucije multimedijalnih sadržaja