Internet Marketing

Ulaganjem u internet marketing hotel stvara osnovne preduvjete za povećanje broja posjetitelja na stranici, a time i povećanje broja rezervacija.
Ako je poznato da se danas na Internetu nalazi preko 19 milijardi različitih stranica kao osnovni problem nameće se pitanje kako dovesti gosta na vlastite. Booking IT stručni internet marketing tim će Vaše stranice učiniti prepoznatljivima i na taj način omogućiti gostu da pri traženju smještaja na određenoj destinaciji pronađe upravo Vas. Gosti u pravilu traže smještaj pomoću internetskih pretraživača (Google, Yahoo, ...) te je na njima potrebno organizirati marketinške kampanje da bi hotelske stranice postale dostupne gostu. Booking IT za Vas organizira različite tipove kampanja na internet pretraživačima među kojima se ističu:

 

Kampanje uz plaćanje po kliku (PPK)

Omogućuvaju brzo poboljšanje prisutnosti na internet pretraživačima pa, prema tome, PPK metodu preporučamo posebice u situacijama kada se traže brzi efekti na internet tržištu. Zahtijeva kontinuirano mjesečno ulaganje sa sezonskim oscilacijama u cijeni.
Kampanje organiziramo prema pažljivo odabranim ključnim riječima, višejezično i za različite pretraživače.

 

Poboljšanje prirodne pozicije na pretraživačima (SEO - Search Engine Optimisation)

SEO je dugotrajan proces koji traži puno rada, strpljenja i ulaganja. Kvalitetan i redovito obnavljan sadržaj, provođenje link strategije sa kvalitetnim partnerima, dobro pogođene ključne riječi  i fraze na točnim mjestima, su samo neke od stvari o kojima treba voditi računa kod provedbe SEO-a.
Cilj optimizacije i prilagodbe za pretraživače je povećati posjećenost stranica na način da se hotelske stranice prilikom pretrage automatski prikažu potencijalnom gostu.
 

Izrada Web stranica

Da bi marketinške kampanje polučile puni rezultat nužna je kvalitetna i funkcionalna internet stranica. Kvalitetan dizajn, fotografije, aplikacija za upravljanje sadržajem (CMS), korištenje naprednih portalskih tehnologija garancija su  da Vaša očekivanja možemo ispuniti.